NEWS
お知らせ

2020.02.27

3/1〜4/20 春のベンジャミンステーキコース

BENJAMIN STEAKHOUSE 京都

3/1(sun)〜4/20(mon)


Spring Course Menu
春のベンジャミンステーキコース


お一人様 ¥11,000

消費税、サービス料込。4名様より承ります。お席ご利用時間は2時間とさせて頂きます。
Tax and service charge included. Course available from 4 people. 2 hours limited.


Amuse
Grilled Asparagus with young leaves of Sansho Hollandaise sauce and Parmesan cheese
 アスパラガス デッキブロイラーのグリル 京都産 木の芽を使ったオランデーズソース パルメザンチーズと共に

Salad
Wedge Salad / ウェッジサラダ ベーコンとブルーチーズソース

Soup
Today’s soup / 本日のスープ

Main
Porterhouse for two USDA Prime dry aged (served in pairs)
USDAプライム 熟成肉のポーターハウスステーキ(2名様用〜)
------------------------------------
Mashed potatoes / Sauteed Kyoto Kujo Leek
マッシュポテト / 京都九条ネギのソテー

Dessert
Chef’s Selection Dessert / Coffee or Tea
シェフお任せデザート / コーヒー又は紅茶







※別途、消費税・サービス料10%を頂戴しております。2名様より承ります。
Service Charge 10% plus tax will be added to your bill at the time of payment. Course Availlable From 2 People.